Masterbatch boje

U našem asortimanu mastera možete pronaći :

POLYWHITE®

Nudimo široku paletu bijelog masterbatch-a sa koncentracijom i do 80% TiO2 za PE, PP, PS, PA, ABS i polyester za aplikacije kao što su ekstrudirana, brizgana i puhana ambalaža – naljepnice, laminirana, zaštitna, prehranbena, poljoprivredna, građevinska folija, tanke stijenke ambalaže, BOPP, boce itd. Specijalne formulacije sadrže anti-block aditiv. Imamo pravo rješenje kombinirajući izvrsnu kvalitetu i performance, uz konkurentne cijene.

POLYBLAK®

Naš crni masterbatch, od raznih sustava pigmenata, koncentracijom od 30-75%, te u rasponu od veliki do manjih veličina čestica, omogućuju jačinu nijansiranja od plave, “jet” crne i smeđe. Ovi proizvodi se mogu koristiti u razne polimerne materijale, kao što su ABS, PS, LDPE, LLDPE, HDPE i PP (homo i copo). Kao vođa u crnoj masterbatch tehnologiji, više od 40 godina ostvarili smo najveće zahtjevne izvedbe, uključujući UV, FDA, vodljivost, disperzija i preradu. Tipične primjene uključuju folije, cijevi, vlakna, brizganje i puhanje. Služe u industriji, kao što su poljoprivreda, automobilska, potrošački proizvodi, ambalaža i pakiranje. Specijalne formulacije sadrže i UV stabilizator i antiblock aditiv.

 

POLYBATCH®

Široka paleta masterbatch boja za PE, PP, PS, ABS/SAN, itd.

 

Od standardnih boja, do boja sa specijalnim efektom za sve vrste prerade. Također nudimo i “specialty powder” master-e za rotacijsko kalupiranje, te druge specijalne namjene.

 

POLYPET®

Masterbatch boje i aditivi za PET

POLYBATCH® za BIO-POLIMERE:

Specijalna linija masterbatch boja i aditva na bazi Mater-Bi®, Ecoflex® ili PLA.

Također, nudimo mogučnosti “Colormatch”, posebno prilagođene boje prema zahtjevima i potrebama naših kupaca u “Color Centrima” A. SCHULMAN-a.

error: